Özmen Geri Dönüşüm Hurda Ve Kağıt San. Tic Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
ÖZMEN GERİ DÖNÜŞÜM, 1987 yılında kurulmus olup, otomotiv, turizm, tekstil, inşaat ve "GERİ DÖNÜŞÜM" alanlarıyla alakalı olarak bünyesindeki kaliteli elemanlarla ilgili olduğu sektörlerde sürekliliğini devam ettirmektedir. Kuruluşundan bu yana geçen zamanda ÖZMEN GERİ DÖNÜŞÜM, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, otomotiv, turizm, tekstil, inşaat ve "GERİ DÖNÜŞÜM" alanlarında faaliyet göstermektedir.

Amacı; Müşteri memnuniyetini her zaman daha iyiye götürmek ve çaliştığı müşterilere kaliteli hizmet sunma gayreti içerisinde olmaktır.

Hali hazırda 6.000 M2 açık alan 1000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren firmamız tüm yükleme, boşaltma, tasnif etme, presleme, imha etme, stoklama ve sevk etme işlemlerini kendi bünyesinde yetişmiş deneyimli elemanları tarafından yapmaktadır. Ayrıca ÖZMEN GERİ DÖNÜŞÜM, atık tesis ve fabrikaları satın alıp yurt ekonomisine katkıda bulunmak için değerlendirme yoluna gitmektedir.

İstanbul başta olmak üzere yurdun her yerinde iş yapma kapasitesine sahip bilinçli elemanlarımızla hurdacılık sektöründeki her türlü talebe karşılık vererek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Merkez Avcılar/ist olmak üzere, Bağcılar/ist, ve Kasımpaşa/ist da faliyet göstermektedir.



Kuruluşlar

* Özmen Otomotiv

* Özmen Turizm

* Özmen İnşaat

* Özmen Hurda ve Metal

* Özmen Kağıt
Özmen Geri Dönüşüm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özmen Geri Dönüşüm Hurda Ve Kağıt San. Tic Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Hurda
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kağıt Ambalaj
Yetkili Kişi: Sezai Özmen
Adres: Tahtakale Mah. İstanbul Cad. Servis Sok. no:73 Altınşehir/Avcılar/İST.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6878606
Web Sitesi: www.ozmengeridonusum.com
Ürünleri
HURDA KAGIT(KARTON, GAZETE VB CESİTLERİ), METAL(DEMİR, ALÜMİNYUM, BAKIR VB) ALIM-SATIMI YAPILMAKTADIR. NOT:ÖDEMELER PEŞİNDİR. YETKİLİ:YUSUF ÖZMEN ...
İlan Talep ve Teklifleri
Özmen Geri Dönüşüm Hurda Ve Kağıt San. Tic Ltd. Şti.
HURDA KAGIT(KARTON, GAZETE VB CESİTLERİ), METAL(DEMİR, ALÜMİNYUM, BAKIR VB) ALIM-SATIMI YAPILMAKTADIR. NOT:ÖDEMELER PEŞİNDİR. YETKİLİ:DİLAVER ...
Özmen Geri Dönüşüm firma bilgileri. Özmen Geri Dönüşüm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özmen Geri Dönüşüm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özmen Geri Dönüşüm Hurda Ve Kağıt San. Tic Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.