Ozonjel Ozoxlive Profesyonel Cilt Bakım Jeli

Şirket Hakkında
Ozoxlive profosyonel bir cilt bakım jeli, bünyesinde cilt ve cilt altı doku sağlığı için gerekli olan; tamamen doğal ürünlerden elde edilen vitamin, mineral ve eser elementlerle birlikte biyolojik aktif oksijen molekülü içermektedir.

Ozoxlive; vücutta uygulandığı bölgede mikrovasküler dolaşımı arttırarak cilt altına yüksek oranda oksijen taşır. Dokulardaki hücresel aktiviteyi ve lenfatik drenajı arttırarak toksinlerin hızla uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Ayrıca hücre yenileme, nemlendirici ve anti-septik özelliklerine de sahiptir.
Ozoxlive; dolaşım bozukluğuna bağlı oluşan tüm cilt ve cilt altı doku hasarlarında klasik tedavi yöntemleri ile birlikte ya da tek başına uygulanabilen doğal bir üründür.

Ozoxlive bir ilaç olmayıp tamamen doğal bir ürün olduğundan, ısı farklılıklarından dolayı form değişikliklerine uygulanabilir. Böyle durumlarda ürünü kısa bir süre ılık su ya da da avuç içinde tutarak tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Ozoxlive’ın kendine özgü kokusu doğada bulunan aktif oksijen kokusudur. Bilinen hiçbir yan etkisi olmayan ozoxlive oda ısıcaklığında muhafaza edilir.

Ozoxlive profosyonel cilt bakım jelini cildinizi temizledikten sonra günde iki kez düzenli olarak uygulayınız. Tüm cilt tipleri için uygundur. Göze temas ettirmeyiniz.

OzoXLive’in Kullanıldığı Alanlar:

* Anti-Aging
* Selülit
* Kırışıklık
* Akne, Egzama, Sedef
* Cilt Lekeleri
* Hemoroid-Fissür
* Aftöz Lezyonlar-Uçuklar
* Yatak Yaraları
* Yanıklar ve Güneş Yanıkları
* Çatlaklar( Dudak, Ayak, Topuk)
* Ter ve Ayak Kokusu
* Kas Ağrıları
* Bel-Boyun Diz Ağrıları
* Kesik , sıyrık vb ; Tüm cilt ve cilt altı doku hasarlarında kullanılan, tamamlayıcı doğal bir cilt bakım ürünüdür.

Ozonjel Ozoxlive Profesyonel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ozonjel Ozoxlive Profesyonel Cilt Bakım Jeli
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: EKREM BOLSU
Adres: CUMHURİYET MAH REHBER CAD NO:28 BAHÇELİEVLER İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5060642
Web Sitesi: http://www.ozonjel.com
Ürünleri
Ozoxlive profosyonel bir cilt bakım jeli, bünyesinde cilt ve cilt altı doku sağlığı için gerekli olan; tamamen doğal ürünlerden elde edilen vitamin, ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ozonjel Ozoxlive Profesyonel firma bilgileri. Ozonjel Ozoxlive Profesyonel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ozonjel Ozoxlive Profesyonel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ozonjel Ozoxlive Profesyonel Cilt Bakım Jeli firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.