Özpınarlı Sızdırmazlık;hidrolik Ve Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları Konya

Şirket Hakkında
ÖZPINARLI SIZDIRMAZLIK;Konyada Packing, Kompakt, Hidrolik Conta, Nutring, Toz Keçesi, V-Ring, X-Ring, Conta, O-Ring, O-Ring Kit, Süper Pul, Piston Buffer, Şerit Yataklama, Yağ Keçesi, Pnömatik Piston Keçeleri, Filtre Klemp Bağlantı, Piston Lift Keçeleri, Vakum Vantuz Lastikleri, Karering, Pnömatik Piston Keçeleri, Kaplin Takozlar, fitil o-ring, m-ring, endüstriyel sızdırmazlık elemanları, yapışkan sünger, fiber şerit yataklamalar, sızdırmazlık elemanlarının satışı, keçe sızdırmazlık elemanları, kauçuk sızdırmazlık elemanları, hidrolik ve pnömatik sızdırmazlık elemanlarının satış ve pazarlamasını yapmaktadır.
Özpınarlı Sızdırmazlık;hidrolik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özpınarlı Sızdırmazlık;hidrolik Ve Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Ömer Karapınarlı
Adres: Karatay Sanayi Bahçeli Sokak No: 41/D Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2352223
Web Sitesi: www.ozpinarlisizdirmazlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özpınarlı Sızdırmazlık;hidrolik Ve firma bilgileri. Özpınarlı Sızdırmazlık;hidrolik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özpınarlı Sızdırmazlık;hidrolik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özpınarlı Sızdırmazlık;hidrolik Ve Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.