Özsağlam Tekstil

"önce kalite sonra fiyat..."

Şirket Hakkında
firmamız istanbul bayrampaşada faaliyette olup her türlü iplik alım satımı ve büküm işleri yapılmaktadır. önceliğimiz kaliteli üretim olmakla beraber, amacımız ve gayemiz firmamıza gelen müşterilerimizin memnuniyetle ayrılmasıdır. her zaman 7/24 tekliflerinizi bekliyorum. saygılarımla Burak SAĞLAM 0533 375 30 08...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özsağlam Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » İplik (Pamuk)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: BURAK SAĞLAM
Adres: terazidere mah. çiftehavuzlar cad. rüya sok. no:2/A bayrampaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6120138
Faks: (212) - 6134581
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
dokuma, halı, kilim , aksesuar, biye ve temizlik paspas işlerinde kullanmaya uygun pamuk iplikleri mevcuttur.
İlan Talep ve Teklifleri
Büküm
her türlü ipliğin kalınlık ayırt etmeksizin bükümü yapılmaktadır. S veyahut Z büküm farketmez. isteğinizi söyleyin gerisini bize bırakın :)
İplik Satımı
6/1- 7/1- 8/1- 9/1 - 10/1- 12/1 ring open-end ipliklerimiz mevcuttur. halı, kilim, paspa(mop) , aksesuar ve biye işlerine iplik satışı ve büküm işl...
Özsağlam Tekstil firması TBC ziyaretçilerinin toplam 5 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.4 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Özsağlam Tekstil firma bilgileri. Özsağlam Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özsağlam Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özsağlam Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.