Özsemerkant Ldt Şti

Şirket Hakkında
TEK KULLANIMLIK DİŞ FIRÇASI:Özellikler:Fırça kısmı diş minesini çizmeyecek ve dişeti kanamalarına sebep olmayacak biçimde dizayn edilmiştir.Ergonomik bir yapıya sahip olan fırçanın sap kısmı öne doğru itilerek fırça kısmındaki özel haznede bulunan dişmacunu çıkartılır ve fırça kullanıma hazır hale getirilir.Otel, restaurant, cafe, bar işletmeceleri; müşterilerinize ikram edeceğiniz bu ürün hizmet anlayışınızın ve müşteri sağlığına verdiğiniz önemin bir göstergesi olacaktır.Anneler, babalar; çocuğunuzu okula gönderirken çantasına koyacağınız bir adet TEK KULLANIMLIK MACUNLU DİŞ FIRÇASI’nun diş fırçalama alışkanlığını pekiştirecektir.Okul yöneticileri, öğretmenler; kantinlerde bulunduracağınız TEK KULLANIMLIK MACUNLU DİŞ FIRÇASI öğrencilerinizin gün boyu diş bakımı yapmalarını sağlayacaktır.Çalışanlar yemede içmede sınırsız olmanın rahatlığını yaşayın çekmecenizde veya çantanızda sürekli bulunduracağınız TEK KULLANIMLIK MACUNLU DİŞ FIRÇASI iş görüşmelerinizde kendinizi daha rahat hissettirecektir.Sağlıklı bir şekilde ağız ve diş bakımı yapabilmek için herkesin en az 3 diş fırçasına sahip olması gerektiği diş hekimleri tarafından önerilmektedir. Çünkü; birkez kullanılan fırçanın aynı gün içinde kullanılabilmesi için tamamen kuruması gerekmektedir. Genellikle fırçalar kullanıldıktan sonra banyoda veya nemli ortamlarda (Plastik ambalajda, çekmecede, çantada, v.s.) bırakıldığı için kurumamakta ve bakteri üretmektedir. Fırçanın bu şekilde kullanılmasıda ağız ve vücut sağlığı için te
Özsemerkant Ldt Şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özsemerkant Ldt Şti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Dişçilik Malzemeleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: aynur ünlü
Adres: çamlıca mah
Şehir: Burdur
Ülke: Türkiye
Telefon: (248) - 3250078
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.yucelunlu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özsemerkant Ldt Şti firma bilgileri. Özsemerkant Ldt Şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özsemerkant Ldt Şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özsemerkant Ldt Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.