Özsoy Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri

Şirket Hakkında
1967 YILINDA KAMİL ÖZSOY TARAFINDAN KURULMUŞ OLAN FİRMAMIZ ÖNCELERİ SOĞUK DEMİRCİLİK ÜZERİNE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜRKEN SONRASINDA DEĞİŞEN TEKNOLOJİYE AYAK UYDURARAK YAPI SEKTÖRÜNDE OTOMASYON HİZMETİNE GEÇİŞ YAPMIŞTIR.2005 YILINDADA KAMİL ÖZSOY TARAFINDAN KURULAN FİRMAMIZ DENİZ ÖZSOYA DEVROLMUŞTUR.

ALÜMİNYUM PANJUR, GARAJ KAPISI, MOTORLU İŞYERİ KEPENKLERİ, SEKSİYONEL GARAJ KAPILARI FOTOSELLİ KAPI BARİYER VE YANA KAYAR KAPI GRUPLARINDA İMALAT MONTAJ VE MALZEME SATIŞIMIZ MEVCUTTUR.
Özsoy Otomatik Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özsoy Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Otomatik Kepenk Sistemleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: YAĞMUR ATLI
Adres: AKÇEŞME MAH. 2624 SOK. NO:10 GÜMÜŞLER / DENİZLİ
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 3710112
Web Sitesi: www.ozsoyotomatikkapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri İçin Bayilikler Verilecektir!!!
FİRMAMIZ DENİZLİDE FAALİYET GÖSTERMEKTE OLUP OTOMATİK KAPI VE PANJUR SİSTEMLERİ FOTOSELLİ KAPILAR BAHÇE KAPISI OTOMASYONU V.B. ÜRÜN GRUPLARI İÇİN BAYİ...
Özsoy Otomatik Kapı firma bilgileri. Özsoy Otomatik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özsoy Otomatik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özsoy Otomatik Kapı Ve Panjur Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.