Öztaş İnş.haf.taş.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
öncelikle kaliteli hizmet, müşterilerimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılamak, çalışanlarımızın iş güvenliğini sağlamaktır. Yol, asfalt, altyapı sektöründe faaliyet gösteren müşterilerimizin bizi tanıması ve ihtiyaç duyulan her türlü makine kiralama ve satım işlemlerini kolaylaştırılması amaçlanmaktadır.

Alt yapı ve imar işlerinde önemi büyük olan greyder, finiser, wabill, bobcat, kompaktör, asfalt ve alt yapı silindirleri ve bu tür makinelerin satış ve kiralanması konularında faaliyet gösteren değerli müteşebbüslerin şirketimizle irtibata geçerek yetkili elemanlarımızdan gerekli bilgileri alabilirler.

Satın almaya veya kiralamaya karar verdiğiniz makinelerimizi makine parkı bölümünde inceleyebilir. Makineler hakkında detaylı bilgi almak için yetkililerimizden yardım alabilirsiniz .


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öztaş İnş.haf.taş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: mehmet
Adres: altay çeşme mah maltepe istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4571657
Web Sitesi: www.hafriyat.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öztaş İnş.haf.taş.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Öztaş İnş.haf.taş.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztaş İnş.haf.taş.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztaş İnş.haf.taş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.