Öztek Büro Mob Ve Çelik Eşya San Tic Ltd Şti.

Şirket Hakkında
1980 yılında ofis mobilyası üretimine başlayan Öztek Buro, teknolojinin ve dünyadaki değişimin sürekli takipçisi olmuştur. Yüksek standartlarda estetik ve fonksiyonel ofis mobilyaları üreten Öztek Büro dinamik ve uzman bir firma olarak emin adımlarla sürekli büyüyerek şuan ki boyutuna ulaşmıştır. Sağladığı müşteri memnuniyetini ve sürekliliği kalıcı kılmak için yatırımlarına devam etmektedir.



1989 yılında Avrupa’ya ihracata başlayan Öztek Büro ürün yelpazesinin genişliği, hızlı teslimatı ve yüksek kalitesi ile iç pazar ve dış pazarda tercih edilen markadır. Modern ve entegre tesislerimizde ileri teknoloji ile üretilen ürünlerimizi yurtiçinde ve 5 kıtadaki bayilerimiz aracılığı ile müşterilerimize ulaşmasını sağlıyoruz.



Vizyon & Misyon

Toplumsal sorumluluğumuzun bilincinde müşterilerimize verdiğimiz “kalite” sözü ile, estetik ve fonksiyonel tasarımlarla takım çalışmasına ve kişiye özel çözümler sunarak, gelişmiş hizmet ağı ile ulusal pazarda akla gelen ilk firma olmak ve dünya pazarında ülkemizin rekabet gücünün artırmasına katkı sağlamak.

Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına göre işlevselliği ön plana çıkaran, dünya standartlarında, insan ve çevre dostu ürünler geliştirerek, sürdürülebilir bir büyüme ile müşteri memnuniyetini sürekli kılmak.



HEDEFİMİZ
Geleceğe dokunan etkiler yaratacak tasarımlar yapmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öztek Büro Mob Ve Çelik Eşya San Tic Ltd Şti.
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Ofis Malzemeleri
Yetkili Kişi: Mehmet KIZILÖZ
Adres: Organize San. Bölgesi 10. Cadde No:41 Melikgazi / KAYSERİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3212282
Web Sitesi: www.oztekburo.com.tr
Ürünleri
1980 yılında ofis mobilyası üretimine başlayan Öztek Buro, teknolojinin ve dünyadaki değişimin sürekli takipçisi olmuştur. Yüksek standartlarda este...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öztek Büro Mob firma bilgileri. Öztek Büro Mob adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztek Büro Mob ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztek Büro Mob Ve Çelik Eşya San Tic Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.