Öztürk Konteyner San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Öztürk Konteyner , İstanbul ili osmangazi mahallesi,fatih caddesi,no:7,samandıra,kartal,lstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Düzgün Özdemir dir.
Öztürk Konteyner
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sektöründe lider firmalar arasında yer alan Öztürk Konteyner San. ve Tic.Ltd.Şti 1989 yılında İstanbulda kurulmuştur. 7000 m²lik Samandıra fabrika tesisleri ve Gemlikteki fabrikası ile faaliyetini sürdürmektedir.
Faaliyet alanları; Standart Şantiye konteynerleri,Demonte -flatpack kamp konteynerleri, Deprem konteynerleri, GSM konterynerleri, Jeneratör konteynerleri, ISO yük konteynerleri, Prefabrik bina ve Çelik konstrüksiyon imalatı olarak sınıflandırılmaktadır. Ayrıca fabrikamızda PVC Lambri (beyaz kaplama) ve aksesuarlarının da üretimi yapılmaktadır.

Öztürk; geniş müşteri portföyü ile çeşitli amaçlara yönelik çalışmalar yapmaktadır. Standart projelere bağlı kalmaksızın Dünya Standartlarında, kullanım amacına göre imalat yapabilecek gerekli makine techizatına ve tecrübesine sahiptir. Aynı zamanda; kiralama, depolama ve satış sonrası teknik hizmetleri ve ISO 9001-2000 Kalite güvence belgesi ile sektörde profesyonelce yoluna devam etmektedir.

Bütün bu birikimlerin doğrul
İletişim Bilgileri
Firma: Öztürk Konteyner San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: Düzgün Özdemir
Adres: osmangazi mahallesi,fatih caddesi,no:7,samandıra,kartal,lstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4960070
Faks: (216) - 4966653
Web Sitesi: www.ozturkcontainer.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yurtdışı Ve Yurtiçi Şantiyeler İçin Konteyner Ve Prefabrik
Tam Yermi yıldır Türkiyede ve dünyanın otuzu aşkın ülkesinde toplu konut projelerinden, baraj, petrol, doğalgaz gibi enerji projelerinde, gökdelen...
Öztürk Konteyner firma bilgileri. Öztürk Konteyner adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztürk Konteyner ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztürk Konteyner San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.