Öztürkler Bebe

Şirket Hakkında
Firmamız 1974 yılında Nafi Öztürk tarafından kurulmuştur. O yıllarda Ankara ve havalisi tüp ve tüp malzemesi imalat, toptan ve perakende satışını yapmakta olan firmamız 1990lı yıllarında ülkemize otogazı ilk getiren firmalar arasındaki yerini almıştır.halen otogaz malzemelerinin üretim ve toptan satışını yapmakta olan firmamız 1996 yılından bu yana bebek & çocuk gereçlerinin toptan perakende satışını yapmaya tüm gücüyle devam etmektedir. son yıllarda magazacılıktaki başarısını sanal ortamada taşıyan firmamız www.ozturklerbebe.com sitesindende ürünlerini 40 yıllık firmamızın güvencesiyle uygun fiyatlarla satışa sunmuştur. müşterilerine kaliteyi en uygun fiyata sunmayı tek amaç haline getiren firmamız "Güvenimi kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" fikrini benimseyerek müşterilerine en iyi hizmetle en iyi kaliteyi sunmaya çalışıyor...
Öztürkler Bebe
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öztürkler Bebe
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Bebek Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyuncak
Yetkili Kişi: Ömer Öztürk
Adres: 1.cadde No:75 / A Demetevler
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3461513
Web Sitesi: http://www.ozturklerbebe.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öztürkler Bebe firma bilgileri. Öztürkler Bebe adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztürkler Bebe ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztürkler Bebe firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.