P.b.s. Su Kaydırakları

"Suyun eğlenceye dönüştürülen yer"

Şirket Hakkında
1994 yılında İstanbul’da kurulan Apple Dizayn, deneyimi ve tecrübesiyle 5.000 m²’lik kapalı 6.000 m² açık olan üretim tesisiyle İzmir Mendereste hizmet vermektedir.
Firmamız yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmalarda ve projelerinde kalite ve güvenliği ön planda tutarak, polyestere şekil veren usta el ve makinalar ile uluslar arası kabul gören normlara uyarak, araştırma ve gelişime önem vererek çalışmayı prensip edinmiştir.
Firmamız su kaydırakları, aqua park projeleri, polyester havuzlar, su oyun sistemleri, fiber su depoları, fiber özel figürler, fiber kaplamalar ile ilgili her türlü tasarım ve üretimi yapabilmektedir.
P.b.s. Su Kaydırakları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz bünyesinde çalışmakta olan mimar ve mühendisler tarafından vaziyet planlama çalışmaları yapıldıktan sonra işverenlerin istek ve arzuları gözönüne alınarak ekonomik, fonksiyonel ve güvenli çözümleri beğeninize sunulmaktadır. Projelerin bütçeleri ve çevre koşulları dikkate alınarak değerlendirme yapılır ve sunulur. İş sözleşmesi yapıldıktan sonra su parkının kurulacağı bölge dikkate alınarak altyapı çalışmalarına gerekli destek verilir.


Ürünlerimiz:
Tekli Karydırak
ikili Kaydırak
üçlü Kaydırak
dörtlü Kaydırak
Extrem Kaydırak
Çocuk Kaydırak
dörtlü Grup
ikili Grup
extrem Grup
Tekli Grup ve üçlü Grup olarak üretilmektedir
İletişim Bilgileri
Firma: P.b.s. Su Kaydırakları
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyun Parkları
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Döküm Sanayi
Yetkili Kişi: Semra Fincan
Adres: 9129 sk.no.6,Develi, Menderes
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7951002
Faks: (232) - 7951004
Web Sitesi: www.appledizayn.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
P.b.s. Su Kaydırakları firma bilgileri. P.b.s. Su Kaydırakları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda P.b.s. Su Kaydırakları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

P.b.s. Su Kaydırakları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.