Pagg Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

Şirket Hakkında
PAGG Endüstriyel 2022 yılında %100 yerli sermaye ile endüstriyel mutfak sektöründe geniş kitlelere ulaşmak amacıyla kuruldu.

Endüstriyel mutfak sektörünün en ünlü ve en çok tercih edilen markalarının ürünlerini bireysel ve kurumsal müşterilere en uygun fiyatlı olarak satışa sunmak misyonuyla mevcut web sitemiz başta olmak üzere çeşitli pazaryerlerinde faaliyetimizi sürdürmekte ve siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözüm bulmaktayız.

Pagg Endüstriyel web sitesinde başta Empero olmak üzere Mateka, BilgeInox, Biradlı, Dizdar, Pirge, Bonna ve Kütahya Porselen gibi markaların ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Web sitemizde mutfak hazırlık ekipmanları, endüstriyel bulaşık makineleri, cafe ve bar ekipmanları, setüstü ekipmanlar ve servis ekipmanları ile her türlü endüstriyel mutfak ekipmanını bulabilirsiniz.
Pagg Endüstriyel Mutfak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pagg Endüstriyel Mutfak Ekipmanları
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Hakan Güzel
Adres: Üçevler Mah. Bahçe Yolu Cad. Nota Resıdense Blok No:19 İç Kapı No:32 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2417244
Web Sitesi: https://paggendustriyel.com/
Ürünleri
Hamur makineleri, patates soyma makineleri, et kıyma makineleri, sebze doğrama makineleri ve mikserler gibi endüstriyel mutfakların hazırlık bölüml...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pagg Endüstriyel Mutfak firma bilgileri. Pagg Endüstriyel Mutfak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pagg Endüstriyel Mutfak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pagg Endüstriyel Mutfak Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-09-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.