Paketsan Ambalaj Mak.gıd.san. Ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Paketsan Ambalaj, genç, dinamik ve yenilikçi kadrosu ile sektörde 35 yılın vermiş olduğu deneyimin sonucu olarak 2011 yılında kurulmuştur.

%100 Türk Sermayeli olan şirketimizin hedefi, sektörde sunmuş olduğu hizmeti güvenli kılarak, kullanılan malzemenin temininden üretimine, dünyada belirlenmiş kalite standartlarında ürün ve hizmet sunmaktır.

Paketsan Ambalaj kalite ve yenilikçi üretim anlayışını benimseyerek müşterilerin ihtiyaçlarına özel ambalaj malzemeleri üretimi yapan bir işletmedir.
Paketsan Ambalaj Mak.gıd.san.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Paketsan Ambalaj Mak.gıd.san. Ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Gıda Ambalajlama
İkincil Sektörü:Ambalaj » Kağıt Ambalaj
Yetkili Kişi: Mustafa Ercoşkun
Adres: Beylikdüzü Osb Mah. Mermerciler San.Sit. 9.Cadde No:13/1 Beylikdüzü İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4858599
Faks: (212) - 4858599
Web Sitesi: www.paketsan.eu
Ürünleri
Paketsan Ambalaj kalite ve yenilikçi üretim anlayışını benimseyerek müşterilerin ihtiyaçlarına göre tek ve çift katlı olarak 60 gram ile 120 gram seçe...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Paketsan Ambalaj Mak.gıd.san. firma bilgileri. Paketsan Ambalaj Mak.gıd.san. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Paketsan Ambalaj Mak.gıd.san. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Paketsan Ambalaj Mak.gıd.san. Ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.