Paksoy Plastik Ve Elk. San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Plastik sektöründe hizmet veren firmamız otomotiv yansanayi ve ham maddesi plastik olan hemen her alanda kullanılan mamulleri imal etmektedir.Ürünlerimizin yapımında kullanılan hammaddelerin büyük oranı ithal edilmektedir.
Üretimi yapılmaya karar verilen ve kalıbı hazır olan ürünlerin teknik resimleri, operasyon planları, proses akış şemaları ve çizimleri hazırlanır.Planlanan üretime uygun iş emri açılarak plastik enjeksiyon yöntemi ile üretim yapılır.Üretimimiz"proses esnasında mamule kaliteyi yerleştirmek esasını baz alır."

PAKSOY PLASTİK ve ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ. nin üretim bölümleri Kalıphane, Plastik Enjeksiyon ve Montaj olmak üzere üçe ayrılır.Kalıphane üretimi yapılacak kalıpların yapımında ve halen var olan kalıpların bakımından, işlerliğin devamından, aynı zamanda imalat tezgahlarının kırılan bozulan parçalarının yapımından sorumludur.Kalıphanede konvansiyonel tezgahlar torna, frezeler, elektro erezyon tezgahları, taşlama tezgahı ve matkap tezgahları kullanılır.Plastik enjeksiyon bölümünde var olan veya PAKSOY PLASTİK ve ELEKTRONİK SAN.TİC.LTD.ŞTİnin kendi bünyesinde yapmış olduğu kalıpların enjeksiyon bölümünün bünyesinde bulunan onbeş adet çeşitli marka ve gramajdaki tezgahlardan enjeksiyon basıncı uygun olan bir tanesinde imalat planlamanın planına uygun olarak bağlanan kalıptan çıkacak olan parçanın üretimi yapılır.Montaj hattında enjeksiyon bölümünden aynı kalıpta ve farklıkalıplarda enjeksiyon işlemi yapıldığı halde ürünün oluşabilmesi için montaj işlemine gereksinin duyulan parçaların elle yapılan küçük boyama ve montaj işlemleri yapılır.

Otomotiv yansanayiinde kullanılan plastik parça üretimi yelpazemizin içeriğini oluşturmaktadır.

Ürünlerimizi aşağıdaki başlıklar altında toplayabiliriz:

Otomativ yansanayi
Tıp sektörü
Elektrikli ev aletleri plastik aksamları
Temizlik sektörü
Telekominikasyon aletlerinin plastik aksamları
Elekrtonikaydınlatma aletlerininplastik aksamları
PC damacana
Damacana kapağı
1974 Yılında plasti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Paksoy Plastik Ve Elk. San.tic.ltd.şti
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Hakan PAKSOY
Adres: Haramidere Sanayi Sitesi L Blok Kat:1 No.301 Avcılar/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4220588
Web Sitesi: www.paksoyplastik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Teknolojiden Tasarruf.
Yeni Dünya Teknolojili Led ile Aydınlatılmış %80 Enerji Tasarrufu Garanti Eden, Çok Karlı Bir İş.Proje Sonunda her Yıl 10 Adet Atatürk Barajının Yıllı...
Paksoy Plastik Ve firma bilgileri. Paksoy Plastik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Paksoy Plastik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Paksoy Plastik Ve Elk. San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.