Pamuk Şekeri Firması

Şirket Hakkında
Pamuk şekeri şekerin hem en yumuşak hem en çocuksu hem de en şekerli halidir. Bu halleri ile her zaman yediden yetmiş yediye herkese her zaman hitap eder. Her türlü organizasyona renk katar. Özellikle çocukların ilgisini çeker gibi görünse de yetişkinlerinde severek tükettiği bir şekerdir. Pamuk şekeri katkı maddesi kullanmadan üretilen masumane bir şekerdir. Pamuklu şeker pamuksu yumuşacık bir şekerdir. Bir ısırığı bin mutluluk gibidir. Hem şekerin lezzetiyle mutlu olursunuz hem de yumuşaklığıyla. Pamuklu şeker yediğinizde gerçekten şeker yersiniz fakat o kadar yumuşaktır ki aynı zamanda hayali olarak şeker yemiş gibi farklı bir duyguya kapılırsınız ister istemez. Bundan dolayı pamuk siparişi dayanılmaz ve kaçınılmazdır. Pamuk şekeri siparişi verdiğinizde organizasyonlarınıza ister istemez tatlı bir mutluluğu dahil etmiş olursunuz. Çünkü pamuk şekeri siparişi ile bu şekerin çocuksu mutluluğu kolayca ayağınıza gelir. Bundan dolayı hiç tereddüt etmeden sipariş verip tatlı mutluluklara yelken açmış olursunuz.
Pamuk Şekeri Firması
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pamuk Şekeri Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Kamil GÜNDÜZ
Adres: Bağcılar cad. Cengaver sok. no:7 Bahçelievler / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5430757
Web Sitesi: http://www.pamuksekeri.info/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pamuk Şekeri Firması firma bilgileri. Pamuk Şekeri Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pamuk Şekeri Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pamuk Şekeri Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.