Panayır Tekstil San Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
1994’te resmi olarak üretim hayatına paşlayan Panayır, kumaş ve ev tekstilin de sektörün ilk üreticilerinden biridir. Gelişme yıllarında öncüsü olduğu dokuma teknojileri ve ürün çeşitleri ile bugün birçok markanın üretim tercihi haline gelecektir. Ar-Ge’ye verdiği önem ile vizyonunu 2000’li yıllara hazırlamıştır.13.500 m2 açık 9.000 m2 kapalı alan üzerinde, 160 üzerinde çalışanı ve son teknoloji ile donatılmış fabrikasında üretimlerini sürdürmektedir. Yıllık 10 milyon metre kumaş üretimiyle Türkiye’nin ve Dünya’nın en büyük ev tekstili üreticilerindendir. Sürekli gelişen yapısı ile ülkenin söz sahibi üreticisi olmaya devam edecektir.Uzun yıllar disiplini, titiz çalışmaları ve özgün desenleri ile Türkiye ve Dünya’da birçok ev tekstili firmasının ve büyük markaların tedarikçisi olmuştur. Artan taleplerle beraber firmamız sürekli büyümüş, kapasitesini artırmış ve bu dönem içerisinde kalite anlayışından ödün vermemiştir.Dinamik ve işini seven kadaromuz ile hiç kaybetmediğimiz iş aşkımızı uzun yıllar devam ettirmek öncelikli vizyonumuzdur. Sağlam altyapımız, patentli ve birbirinden eşsiz desen ve kumaş çeşitlerimiz ile size hizmet vermekten büyük onur duyacağız. Çalıştığımız birçok markadan sonra sizinde katılımınız değerimizi arttıracaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Panayır Tekstil San Tic Ltd Şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: MUHARREM PANAYIR
Adres: HACIEYÜPLÜ MAH 3136 SK N: 16 ÜÇLER/DENİZLİ TÜRKİYE
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 3716325
Web Sitesi: www.panayirtekstil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Panayır Tekstil San firma bilgileri. Panayır Tekstil San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Panayır Tekstil San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Panayır Tekstil San Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.