Parametre Mühendislik Müşavirlik Mimarlık Ltd.şti.

"Doğal Kaynakların Sürdürülebilirliği İçin Çalışıyoruz"

Şirket Hakkında
Parametre Mühendislik Müşavirlik Mimarlık Ltd. Şti. 2005 yılı Şubat ayında kurulmuş ve faaliyet hayatının ilk yıllarından günümüze değin kamu kuruluşlarına yönelik ormancılıkla ilgili ihaleli etüt, plan, proje işlerini başarı ile gerçekleştirmiştir.

2006 yılında 5531 sayılı ‘’Orman Mühendisliği, Orman Endüstri Mühendisliği ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği hakkında’’ kanunun yayımlanması ile meslekî faaliyetlerdeki hak, yetki, sorumluluk ve çalışma esasları yeniden düzenlenmiştir. Söz konusu düzenleme sonucu Parametre Mühendislik, Orman Mühendisleri Odası tarafından Ormancılık Şirketi olarak tescil edilmeye hak kazanan şirketler arasında yer almıştır.

Tescil sonrası Parametre Mühendislik, kamu kuruluşlarına yönelik ihaleli işlere devam etmekle birlikte, plan, proje, orman izinleri ve danışmanlık hizmetleri ile özel sektör ve şahıslara yönelik kurumsal çözüm ortağı haline gelmiştir.

Parametre Prensipleri :

Gerçekleştirilen tüm faaliyetlerde doğal kaynakların ve orman varlığının sürdürülebilirliği ilkesini ön planda tutmak;
Kamuya yönelik çalışmalarda atılacak her yanlış adımın gelecek nesillere çok büyük ve telafisi imkânsız doğal felaketler olarak yansıyacağının bilincinde olmak;
Özel sektör ve şahıslarla yürütülen çalışmalarda müşterilerine hızlı, kolay, akılcı ve ekonomik çözümler sunmak;
Parametre Mühendislik için temel çalışma prensipleridir.

Parametre faaliyet alanları;

Tüm Türkiye genelinde Orman izin dosyaları hazırlanması ve takibi, madencilik faaliyetleri için rehabilite projelerinin hazırlanması, ağaçlandırma projeleri hazırlanması ve uygulaması, Yenilenebilir enerji projelerinin ormanlık alanda kalan kısımları için danışmanlık hizmetleri, Ağaç röleve planlarının hazırlanması, özel orman amenajman planlarının yapımı
Parametre Mühendislik Müşavirlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Orman izin dosyaları, Ormancılık, Amenajman planları, Ağaç röleve planları
İletişim Bilgileri
Firma: Parametre Mühendislik Müşavirlik Mimarlık Ltd.şti.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ünal AKSOY
Adres: Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:11 No:2037 Okmeydanı-ŞİŞLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2210112
Faks: (212) - 2210113
Web Sitesi: www.parametremuhendislik.com
Ürünleri
Maden izin dosyaları, Orman izin dosyaları, Ağaç röleve planları, Orman amenajman planları, Rehabilitasyon projeleri
İlan Talep ve Teklifleri
Maden Arama, İşletme, Tesis, Altyapı Tesis İzinleri
Ormanlık alanlarda madencilik faaliyeti gösteren firmalara orman izin dosyaları konusunda çözüm ortaklığı sunmak.
Orman İzinleri
YEK kapsamında kurulacak RES, HES, GES 'leri için orman ve mera izinlerinin alınmasına yönelik danışmanlık hizmeti ve mevzi imar planlarının ...
Parametre Mühendislik Müşavirlik firma bilgileri. Parametre Mühendislik Müşavirlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Parametre Mühendislik Müşavirlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Parametre Mühendislik Müşavirlik Mimarlık Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.