Pardus Makine Sanayi

Şirket Hakkında
Pardus Makine , sektöründe 20 yılı aşkın deneyim ve tecrübe ile müşterilerimize kaliteli hizmet vermek amacımızdır. Pardus makine sanayi , makine , otomotiv yan sanayı , plastik enjeksiyon sektörlerinde imalat , tasarım ve kalıp imalatı hizmeti vermektedir.

Firmamız plastik enjeksiyon kalıbı , zamak kalıbı , sac işleme kalıpları , prograsif kalıplar, makine parça üretimi ve makine yedek parça, metal sac bakı kalıpları , otomativ yan sanayi yedek parça kalıpları , sac baskı kalıpları, makine parçaları , prograsif kalıp , zamak kalıbı , metal sac baskı , makine tasarım ve imalat , metal enjeksiyon kalıbı , otomativ yan sanayi , , makine imalatı ve telerezyon konularında sektöre hizmet etmekdedir.

Gelişen teknolojiyi takip ederek bünyesinde bulunan son sistem CNC tezgahları ve CAD-CAM yazılımları kullanarak hızlı ve hassas bir şekilde hizmet veren Pardus Makine, konusunda tek bir sisteme bağlı kalmadan daima yeni fikirler ve özgün tasarımlar üretmeyi kendine ilke edinmiştir
Pardus Makine Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pardus Makine Sanayi
Sektörü: Makina » Makina Diğer
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Kaan Karakaş
Adres: Gündoğar2 İş Merkezi No.107/108 Eyüp/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 3197697
Web Sitesi: www.pardusmakinesan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pardus Makine Sanayi firma bilgileri. Pardus Makine Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pardus Makine Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pardus Makine Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.