Parex Güvenlik Teknolojileri

Şirket Hakkında
PAREX GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ , son kullanıcılara yönelik olarak CCTV kapalı devre güvenlik kamera sistemleri , alarm sistemleri ve satış ve teknik servis hizmetlerinin keşif , projelendirme , satış , satış sonrası servis ve destek hizmetlerini sunmaktadır.
PAREX GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ , ülkemizde yeni gelişen pazarlardan biri olan güvenlik pazarında kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke olarak benimsemiş , genç ve dinamik kadrosu , profesyonel bakış açısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kısa zamanda büyük yol kat etmiş , kazan-kazan felsefesinin doğruluğuna inanan ve iş ortağı olarak gördüğü müşterileri ile birlikte daha da büyümeyi hedefleyen genç ve dinamik bir güvenlik firmasıdır. Güvenlik sistemlerinizin keşif ve projelendirilmesi aşamasından başlayarak, sistemin kurulup teslim edilmesine kadar geçen süreçte en kaliteli ve sorunsuz hizmeti verebilmek için çalışmaktayız. Ev ve küçük işyerlerinden, kurumsal büyük ölçekte uygulamasını yaptığımız güvenlik sistemlerinin sorunsuz olarak çalışması için 7 gün 24 saat kesintisiz teknik destek hizmeti vermekteyiz. ...

Parex Güvenlik Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Parex Güvenlik Teknolojileri
Sektörü: Güvenlik » Alarm Haber Alma Merkezi
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: M.AKİF EKER
Adres: İSMETPAŞA MAHALLESİ 12.SOKAK NO:18/E KAHRAMANMARAŞ
Şehir: Kahramanmaraş
Ülke: Türkiye
Telefon: (344) - 2211818
Faks: (344) - 2211818
Web Sitesi: www.parexguvenlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Parex Güvenlik Teknolojileri firma bilgileri. Parex Güvenlik Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Parex Güvenlik Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Parex Güvenlik Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.