Park Dizayn

Şirket Hakkında
XXI.yüzyılda pasifize edilen yaşamların içerisine biraz hareketlilik kazandırmak ve doğayla insan bütünleşmesini fiziksel olarak sağlama kaygısı kuruluşumuzun başlangıç noktasıdır.Asırlarca tabiat ve insan bütünleşmesini yaşadığımız insanlık tarihinde kopuşun başlangıcı olarak gördüğümüz bu yüzyılda oluşumumuzun sebebi çevre ve insan arasında bir köprü kurmaktır.Bu köprünün içerisine yerleştirdiğimiz oyun grupları, pergoleler, kameriyeler, köprüler, fitness aletleri bu amacımıza hizmet eden tasarımlarımızdır.
Tasarım ve oyun anlayışına yeni bir soluk getiren park dizayn ailesi doğal malzemeleri merkeze alarak çocuk gelişimine önemli katkılarda bulunma çabasıyla kurulmuştur.Çocukların psiko motor gelişimi üzerinde etkili izler bırakan tasarımlarıyla yaşamı renklendirmeyi hedef alır.
Park Dizayn
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Park Dizayn
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
Yetkili Kişi: TOLGA MUTLUDAĞ
Adres: OKAN MERZECİ BLV. GÜVENEVLER MAH. 1943 SK. NO:4
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3326755
Web Sitesi: www.parkdizayn.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Park Dizayn firma bilgileri. Park Dizayn adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Park Dizayn ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Park Dizayn firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.