Park Teknoloji Yatırımları Ve Endüstrisi A.ş.

Şirket Hakkında
Park Teknoloji Yatırımları ve Endüstrisi A.Ş., elektronik sistem tasarımı, yazılım geliştirme ve tersine mühendislik konularında proje geliştiren bir teknoloji şirketidir.

Şirketimiz, potansiyel projeleriniz için ücretsiz teknik inceleme yapıp, proje sonucunda geliştirilmesi istenen cihaz, sistem yada yazılımların geliştirilmesinde mümkün olan en uygun teknolojiyi kullanarak size yardımcı olur.

Bizi rakiplerimizden ayıran meziyetlerimiz:

Verim odaklı çalışmamız
Sistematik proje takibimiz
Askeri standartlarda proje dokümantasyonu sağlamamız

Müşterilerimizin kafasında herhangi bir soru işareti bırakmayarak, verdiğiniz paranın karşılığını beklediğiniz zamanda ve tam almanızı sağlıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Park Teknoloji Yatırımları Ve Endüstrisi A.ş.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ömür Kalkan
Adres: Cemil Topuzlu Caddesi H.Mehmet Efendi Sokak No:25/1 Fenerbahçe-Kadıköy 34726
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3850347
Web Sitesi: http://www.parkteknoloji.com.tr
Ürünleri
AkıllıYönetim.com, konut ortak yaşam alanlarının en verimli şekilde yönetilmesine ve katma değer sağlayan hizmetlere tek bir nokta üzerinden ulaşılma...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Park Teknoloji Yatırımları firma bilgileri. Park Teknoloji Yatırımları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Park Teknoloji Yatırımları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Park Teknoloji Yatırımları Ve Endüstrisi A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.