Parkzon Yaşlı Ve Çocuk Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
ParkZon, 30 yıldır ABDde uygulanmakta olan " Evde Çocuk Güvenliği " (Child Proofing), " Havuz Güvenliği " (Pool Safety) ve " Depremde Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması " - YOTA (Safety Fasteners) ile ilgili güvenlik sistemlerini ülkemize getirip, 2003 yılından bu yana uygulayan, uluslararası sertifika ve deneyime sahip ilk ve tek kuruluştur. ParkZon, özel uzmanlık alanına 2009 yılında da yaşlı ve fiziksel engelli bireyler için mimari açıdan mekan düzenlemesi " Yaşlı Güvenlik Sistemleri "ni (Home Modification) ilave ederek, hizmet gamına yeni bir halka daha ekleyerek, ParkZon Yaşlı Güvenlik Sistemleri Bölümünü kurmuştur.
Parkzon Yaşlı Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Parkzon Yaşlı Ve Çocuk Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Diğer
Yetkili Kişi: Arzu Birinci
Adres: Kayışdağı Cad. Ayşe Hatun Çeşme Sok. No: 6/A 34751, Küçükbakkalköy - Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5770421
Web Sitesi: www.parkzon.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Parkzon Yaşlı Ve firma bilgileri. Parkzon Yaşlı Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Parkzon Yaşlı Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Parkzon Yaşlı Ve Çocuk Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.