Parmak İzli Kilit Sistemi

Şirket Hakkında
işyerlerinin, ofislerin, kurumların, konut, otel ve fabrikaların, değişen ve gelişen haberleşme ihtiyaçlarına hızlı ve etkin servis hizmeti sunar. Telefon santrali ve çevre birimlerinin, kullanıcıların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda re - konfigüre edilmesi, güncellenmesi, kapasite arttırımı, özellik eklenmesi, özelleştirilmesi, ariza durumunda yerinde teknik destek verilmesi, sistem taşınması, dahili veya harici hat eklenmesi, kullanıcı haklarının/ayarlarının değiştirilmesi gibi hizmetlerdir. Bu servislerden yararlanmak için, son kullanıcı ile herhangi bir sözleşme yapılmasına gerek yoktur. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, hangi markadan ve modelden olursa olsun, telefon santralı ile ilgili teknik destek almak istendiğinde, azami 24 saat içerisinde yaşanılan problemin yada talebin niteliğine bağlı olarak yerinde veya uzaktan erişimle çözüm sağlanır.
Parmak İzli Kilit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Parmak İzli Kilit Sistemi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Salih Aydemir
Adres: Anıttepe Mah.Gençlik cd.O.seyfettin Sokak no:4/5 maltepe
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2324077
Web Sitesi: www.telcon.com.tr/index.html
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Parmak İzli Kilit firma bilgileri. Parmak İzli Kilit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Parmak İzli Kilit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Parmak İzli Kilit Sistemi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.