Pars Doğal Enerji Teknolojileri İnovatif Ar-ge San Ve Tic Ltd Şti

"ÇARPILMAYIN BEDAVA ELEKTRİGE GEÇİN"

Şirket Hakkında
  Şirketimiz 2008 yılında Aydın gungor ve A.tahmasepmırza tarafından uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda eskişehirde kurulmuş alanında uzman ekibi ile doğaya ve insanlığa faydalı yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını yaygınlastırmak. Doğaya ve insanlığa faydalı bir şeyler yapabilmek için büyük çaba sarfetmektedir.Enerji kaynaklarımızın su günlerde her gecen gün dahada azalması ve bu yüzden bizlerin ivedi bir şekilde yeni enerji kaynakları bulmamız gerekli diyerek düşünmemize gerek kalmadı!! Çünki zaten dünya varolusundan buyana bizimle beraber olan güneş enerjisi bitmeyen gücü ile artık avuçlarımızda bize düşen sadece alıp kullanmak…
Pars Doğal Enerji
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HİZMETLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İCİN www.parsenerji.com adresini ziyaret ediniz.not: bayilik sözleşmemiz ayrıntılı olarak mevcuttur.
İletişim Bilgileri
Firma: Pars Doğal Enerji Teknolojileri İnovatif Ar-ge San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Enerji » Alternatif Enerji
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: AYDIN GUNGOR -A.TAHMASEPMIRZA
Adres: istiklal mah.şairfuzuli cad.yalaman sok.1/6 latifbey apartmanı
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 2301915
Faks: (222) - 2302462
Web Sitesi: www.parsenerji.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Pars Doğal Enerji Teknolojileri Bayilikler Verecektir!!
DÜNYADA FOSİL YAKIT OLARAKTA BİLİNEN KÖMÜR VS YAKIT REZERVLERİNİN AZALMASI, BİTMESİ DURUMUNDA ALTERNATİF ENERJİ KULLANIMININ KACINILMAZ OLDUGU SU GÜNL...
Pars Doğal Enerji firma bilgileri. Pars Doğal Enerji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pars Doğal Enerji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pars Doğal Enerji Teknolojileri İnovatif Ar-ge San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.