Pasha Hotel Collection

Şirket Hakkında
pasha hotel&home collection tüm otel hastane ve özel projelerde siz saygı değer müşterilerimizin hem tekstil ve mobilya ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuş bir firmadır. firmamızın gelen istekler doğrultusunda her gün ürün gamını dağa ileri düzeye taşımaktayız firmamızda oteliniz ve tüm projeleriniz için perde tül yatak örtüleri havlu çarşaf döşemelik kumaş nevresim takımları yatak gurubu ve tüm mobilya çeşitlerini tek elden bulabileceğiniz tek firma olma özelliğini taşımaktadır. yurt içinde ve yurt dışında bir çok projeye imza atmış olan firmamız sizlerede hizmet vermekten onur duyar.
Pasha Hotel Collection
Ürün-Hizmetleri Hakkında
otel tekstili, nevresim takımı, havlu, bornoz, çarşaf, alez, yastık, yatak.yatakörtüsü, runner, perde, tül, store, masa örtüsü, peçete.otel mobilyası
İletişim Bilgileri
Firma: Pasha Hotel Collection
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Otel Mobilyaları
Yetkili Kişi: ilker türken
Adres: süleyman seba cad derya aprt. 74/1 maçka beşiktaş istanbul/türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2591613
Web Sitesi: www.pashacollection.com.tr
Ürünleri
pasha hotel&home collection tüm otel hastane ve özel projelerinizde tüm tekstil ve mobilya gurubuyla hizmetinizdedir
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pasha Hotel Collection firma bilgileri. Pasha Hotel Collection adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pasha Hotel Collection ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pasha Hotel Collection firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.