Patlamış Mısırcı Firması

Şirket Hakkında
Her zaman için tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en özel atıştırmalıklardan biri olarak kabul edilen patlamış mısırlar, artık patlamış mısırcı ile çok yakınınızda. Hatta düzenlediğiniz kalabalık etkinliklerde bu müthiş tadı sevdiklerinize ve misafirlerinize ikram etmek için popcorn kiralama servisimizden de faydalanabilirsiniz. Bunun yanında kaynamış mısır arabası kiralama fikri de etkinliklerinize farklı bir hava katması açısından ilginç bir seçenek olabilir. Bu sayede gün içinde eğlenceli ve hareketli tempodan yorulan ve en azından atıştırmalık bir şeyler arayan insanlar için hoş bir alternatif sağlamış olursunuz. Özellikle son zamanlarda hızla yayılmakta olan kaynamış mısır arabası kiralama fikri ile insanlar, tüm misafirlerine sıra dışı ama çok lezzetli bir tat sunmanın keyfini yaşamaktadırlar. Zaten milletçe çok sevdiğimiz ve her ortamda yemekten çekinmediğimiz patlamış mısırlar, damak tadımıza da uyması sayesinde her dönem en vazgeçilmez gıda ürünümüz olmuştur.
Patlamış Mısırcı Firması
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Patlamış Mısırcı Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: Kamil SUNAR
Adres: Bağcılar cad. Cengaver sok. no:7 Bahçelievler / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 1623544
Web Sitesi: http://www.patlamismisir.biz/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Patlamış Mısırcı Firması firma bilgileri. Patlamış Mısırcı Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Patlamış Mısırcı Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Patlamış Mısırcı Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.