Patsoy Hizmet Gıda Sebze Paketleme

Şirket Hakkında
PATSOY Hizmet Gıda Sebze Paketleme, yöneticilerimizin 50 yıllık tecrübe ve iş bilgisi ile 2005 yılı başında Balkanlar, Avrasya ve Ortadoğu nun en büyük Ticaret merkezi olan İstanbul’da kurulmuştur. İstanbul’da Tarım Ürünleri ve Gıda ürünleri üzerine faaliyete geçen firmamız, Özellikle yaş meyve ve sebze pazarında uzun yıllardır çalışmış deneyimli kadrosu ile sektörde saygın bir konumu hedeflemektedir.Soğan, Patates, Sarımsak, Limon, Balkabağı ve benzeri bir çok ürünlerini işlemekte ve paketlemekte olan firmamız, bu ürünleri yurt içi ve yurt dışına pazarlamaktadır.
Patsoy Hizmet Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Patsoy Hizmet Gıda Sebze Paketleme
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Tezcan Kadagan
Adres: Kemer Cad. Kemer Mah. 912. Sok. No:2 Esenler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6404726
Web Sitesi: http://www.patsoy.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Patsoy Hizmet Gıda firma bilgileri. Patsoy Hizmet Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Patsoy Hizmet Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Patsoy Hizmet Gıda Sebze Paketleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.