Pause Ajans - Reklam Ajansı Bakırköy

Şirket Hakkında
Yaratıcı fikirlerimizi güncel tasarım trendleriyle birleştirerek, daima müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı amaç edinmiş, profesyonel bir reklam ajansıyız. Özgün bakış açımızla ele aldığımız tüm çalışmalarımızın ortak noktası, ideal reklam çözümü olmasıdır.
Pause Ajans olarak artı fikirler üretip maksimum performans elde etmenizi amaç ediniriz çünkü bizim için her proje yeni bir heyecan kaynağıdır. Hayal ettiğiniz görsel etkiyi, bilgileriniz ile bütünleştirerek tanıtımınızı en göz alıcı şekilde hedef kitlenize sunarız.
Almanya’ da “Vodafone, Citibank, Edeka (Migros - Tansaş benzeri marketler zinciri), Unity Media (dijitürk ve d - smart benzeri kanal), Haribo, T - Home” gibi ve Amerika’ daki bazı markalara “Sanoxy, Technoline, Technoearth, Wacces, Home Acces” ajans hizmeti vermekle beraber
Türkiye’ de “Limon Company, Avva, Derimod” gibi bazı Türk markalarına tasarımlarımızı ve tecrübemizi profesyonel ekip ruhu ile güç katmaktayız.

Logo, kurumsal kimlik, slogan, katalog, broşür, billboard, gazete ve dergi ilanı, afiş, insert, kutu ve ambalaj tasarımı, dijital art, web tasarım, fotoğraf stüdyomuzda ürün çekimleri, radyo reklamı, tv reklam, medya satınalma ve matbaa hizmetleri sunuyoruz.
Pause Ajans -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pause Ajans - Reklam Ajansı Bakırköy
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Görsel Basın
Yetkili Kişi: Can Yazıcı
Adres: CEVİZLİK MAH. KARTOPU SOK. NO:3 OSMANBEY CENTER KAT:4 D:7 34142
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5830863
Web Sitesi: http://www.pauseajans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pause Ajans - firma bilgileri. Pause Ajans - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pause Ajans - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pause Ajans - Reklam Ajansı Bakırköy firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.