Pay-san Gıda Paz.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Pay-san Gıda , İstanbul ili KURU GIDA SİT. NBLOK 29/30 RAMİ adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Salça / Konserve sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi V.ERCAN ORUÇ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MARKETİNİZE LAZIM OLAN TÜM ÜRÜNLERİ BİZDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ PAY-SAN
İletişim Bilgileri
Firma: Pay-san Gıda Paz.tic.ltd.şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Salça / Konserve
Yetkili Kişi: V.ERCAN ORUÇ
Adres: KURU GIDA SİT. NBLOK 29/30 RAMİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5815149
Faks: (212) - 6140085
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pay-san Gıda Paz.tic.ltd.şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Pay-san Gıda firma bilgileri. Pay-san Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pay-san Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pay-san Gıda Paz.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.