Pedaş Elektrik San. Ve Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Vizyonumuz
Aydınlatma Armatürü konusunda uygun fiyat yapısı ve yüksek kalite anlayışı ile imalat yapmak. Aydınlatma Armatür üretimine ağırlık vererek dikkatini başka konulara dağıtmadan Dünya üzerin de satış yapmaktır. Artan imalat hacmi ile sürekli rekabetçi fiyatları müşterilerimizin kullanımına sunmak. Kullanıcıları ile sürekli ilişki kurarak ihtiyaçların tespitini yapmak ve amacı olan teknoloji üretimini bu temel üzerine kurmaktır.

Misyonumuz
PEDAŞ’ın ana görevi, aydınlatma armatürlerini, müşteri beklentileri doğrultusunda, dünya çapında rekabet gücü olan ürünler olarak tasarlamak, üretmek ve pazarlamaktır.
Pedaş Elektrik San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pedaş Elektrik San. Ve Tic. A.ş.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: Said Shuhrat REGAR
Adres: İMES SANAYI SİTESİ E BLOK 501 SOK. NO:20 Y.DUDULLU - UMRNIYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3643327
Web Sitesi: www.pedas.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pedaş Elektrik San. firma bilgileri. Pedaş Elektrik San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pedaş Elektrik San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pedaş Elektrik San. Ve Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.