Pelin Boya Ve Kimyevi Mad.paz.inş.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Şirketimiz 11 yıldır Adanada DYO Sanayi (Metal) Grubu Boyalarının bölge distribitörü olarak faaliyet göstermektedir. Şirketimizde DYO markası ile satışa sunulan ürünlerden gruplarından bazıları şunlardır: Sentetik grubu, selülozik grubu , akrilik grubu , poliüretan grubu, epoxi grubu astarlar ve sonkatlardır.
Son dönemlerde önem kazanan ve hemen hemen çoğu kuruluşun zemini için tercih ettiği, Epoxy Zemin Kaplama sistemi de şirketimizde mevcuttur.
Ayrıca şirketimizde Polimiks Markalı boya ürünlerinin de satışı yapılmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pelin Boya Ve Kimyevi Mad.paz.inş.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Selami Ortaç
Adres: Yeşiloba Yeni Sanayi Sitesi 32.Blok No:28
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4294600
Faks: (322) - 4285159
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pelin Boya Ve Kimyevi Mad.paz.inş.san.tic.ltd.şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Pelin Boya Ve firma bilgileri. Pelin Boya Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pelin Boya Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pelin Boya Ve Kimyevi Mad.paz.inş.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.