Pena Yapı Elemanları San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Pena Yapı Elemanları San. Tic. Ltd. Şti. Faaliyetlerine;

2002 yılında Kayseride akrilik Küvet, Jakuzi, Duş teknesi üretimi yaparak sektörüne genç soluk olarak kendi dinamizmini katmış firmamız, kalite ve uygun fiyat prensibiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başlamış ve yurtiçi & yurtdışı küvet pazarında yıllık yaklaşık 150.000 adete varan toplam üretimi ile hitap etmektedir.



Yunanistan başta olmak üzere Amerika, Libya, Rodos, Belçika, Irak, Ürdün, Kıbrıs gibi yurtdışı pazarlarında satışlarına devam eden firmamız, Kayseride bulunan iki fabrikasında toplam 9000 m² kapalı alanda üretim yapmaktadır.



Firmamız AQUARİS tescilli markası adı altında TSE, TSEK, ISO 9001 kalite belgelerine sahiptir. Toplam 41 farklı ürün ile Türkiye pazarında yer alan firmamız, kısa zamanda Türkiye genelinde toplu satışları ile % 25lik bir paya sahip olmuştur. Kaliteli ürün, uygun fiyat prensibimiz ile Pazar payımızı yükseltmeyi ve en kısa zamanda bir Dünya markası olmayı hedeflemekteyiz. Bütün Akrilik ürünlerimize 3 yıl garanti vermekteyiz.
Pena Yapı Elemanları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pena Yapı Elemanları San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Ferhat KORKMAZ
Adres: Organize San. Böl. 20. cad. No:4 melikgazi Kayseri/TURKİYE
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3213686
Web Sitesi: www.aquaris.com.tr
Ürünleri
muhtelif boyut ve ölçülerde jakuzi
Akrilik küvetler muhtelif ölçülerde
90x90 Oval Duş Teknesi
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pena Yapı Elemanları firma bilgileri. Pena Yapı Elemanları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pena Yapı Elemanları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pena Yapı Elemanları San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.