Pendik World Tercüme Bürosu

Şirket Hakkında
Firmamız İngilizce, Almanca, Fransızca, Bulgarca ve Rusça Başta olmak üzere tüm dillerde inşaat, medikal, hukuk, mimarlık, mühendislik, bankacılık, dış ticaret, savunma sanayi ve ekonomi konularında yazılı çeviriler ile simültane, ardıl konferans çevirileri yurt içi rehberlik, refakat ve deşifre süreçlerinde uzman mütercim-tercüman ve eğitmen kadrosu ile çözüm ortağınız olmayı size öneriyoruz.

Ayrıca tüm dünya dillerinde noter tasdiki yapılmaktadır.

KURUMSAL
World tercüme İstanbul’da yerleşik, alanında profesyonel olan bir kadronun sürüklediği bir şirkettir. Kuruluş amacı elbette ticari kaygılar içermekle birlikte temelde kurumsal müşterilerinin çözüm ortağı olmak şeklinde özetlenebilir.
Müşterimize hizmet verirken World Tercüme personeli olarak kendimizi müşterimizin bir çalışanı gibi görürüz. Kalite anlayışımızı toplam kalite yönetimi gibi modernizmin mekanik terimlerine sıkıştırmadık Türk kültürünün özünde kalite zaten vardı.

VİZYONUMUZ

İşletmelerin kurumsal kalitelerini geliştirmeleri yolunda karşılaştıkları her türlü sorunlarına çözüm ve sürekli destek bulabilecekleri, ticari endişeyi ön planda tutmayan, güvenilir bir kuruluş dendiğinde akla gelen ilk danışmanlık firması olmak.


MİSYONUMUZ

Kurumsal çözümler sunulmasında; üst düzey teknoloji, birikim ve deneyim ile donatılmış metodolojileri kullanarak yaratıcı ve profesyonel kadrolarla kurumsal müşterilerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri ticari bir ilişki mantığı içerisinde değil karşılıksız dostane bir anlayış çerçevesinde sunmak .
TERCÜME VE YURT DIŞI İŞLEMLERİNİZDE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ
İhracat ve ithalat yoğun önem kazandığı günümüzde firmanız uluslararası alanda yerini alırken, doğru iletişim sizin için bir zorunluluk olacaktır. Doğru iletişimi sağlayabilmeniz yasal tercüme hizmetlerini kusursuz ve uygun fiyatla alabilmeniz ciddi ve güvenilir bir çözüm ortağı ihtiyacınızı karşılamak üzere hizmetinizdeyiz.
World Tercüme, resmi ve özel çeviri ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yöne
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pendik World Tercüme Bürosu
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: ibrahim taşer
Adres: doğu mh. 23 nisan cad. kılıç apt no:48 k:2 d:2 pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3904257
Web Sitesi: www.worldtercume.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pendik World Tercüme firma bilgileri. Pendik World Tercüme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pendik World Tercüme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pendik World Tercüme Bürosu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.