Penta Yapı

Şirket Hakkında
Firmamız PENTA YAPI; çarpmaya dayanıklı duvar ve köşe koruma sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Alüminyum üzeri vinil duvar koruma sistemleri aşınma ve çarpmalara karşı duvar, köşe ve diğer yüzeyleri korumaya yönelik tasarlanmıştır. Vinil hijyenik, kolay temizlenebilen yüzeyi ile hastaneler, oteller, okullar ve benzeri yapılar için uygundur. Vinil duvar koruma sistemleri yapıların duvar ve köşelerde oluşabilecek hasarları engeller. Bakım ve onarım maliyetlerini düşürür, zaman ve işgücü tasarrufu sağlar. Vinil yapıların iç yüzeylerinde dekoratif görünümü ve renk alternatifleri sayesinde diğer yapı malzemeleri ile mükemmel uyum sağlar.

Kullanım alanlarına göre hastaneler için alüminyum üstü yanmaz ve çizilmez vinil kaplı el tutamaklı sedye çarpma bandı, tutamaksız duvar koruma bantları, köşe koruma sistemleri ile 13 farklı renkte üretim yapmaktadır.

Ürünlerimizin tamamı antibakteriyel, B1 yanmazlık özelliğine sahip olup darbeyi absorbe etme özelliği vardır. Bu sebeple alışveriş merkezlerinin koridorları, okul koridorları ve fabrika binalarında sandalye arkalığı olarak dekoratif görünümü ile alternatif ürünler sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Penta Yapı
Sektörü: Güvenlik » Bariyer Sistemleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
Yetkili Kişi: Engin ERTÜZÜN
Adres: DOSAB Yeni Yalova yolu cad. No:584
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2615641
Web Sitesi: www.sedyecarpma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Penta Yapı firma bilgileri. Penta Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Penta Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Penta Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.