Penyecim

Şirket Hakkında
Hakkımızda

2006 yılında kurulmuş olan Hediye Giyim yaklaşık on yıldır tasarım, üretim ve pazarlamayı kendi bünyesinde barındırarak bu tecrübe birikimini müşterilerine Penyecim markasıyla sunmak istemiştir.

Penyecim ana odak noktası olan penye kumaş üzerinden model, renk ve beden sınırlarını kaldırarak Rahatlık ve Şıklığı kendisine öncelikli hedef seçmiş ve bu hedefler doğrultusunda geniş bir ürün kataloğu ve Mutlu Müşteri Ağı'nı oluşturarak müşterilerinin önemli bir tercihi haline gelmiştir.

www.Penyecim.com
Penyecim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Penyecim
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: Penyecim
Adres: Atikali Mh, Beyceğiz Cd. No: 51
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5324807
Web Sitesi: www.penyecim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Penyecim firma bilgileri. Penyecim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Penyecim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Penyecim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.