Pera Boats

"Size Özel Boğaz Turları"

Şirket Hakkında
Yüksek kalite standartlarıyla eksiksiz hizmet verdiğimiz organizasyonlarımızda dilediğiniz takdirde kişisel ya da kurumsal konsept tercihleri yapılabilmekte ve organizasyonun amacına yönelik konsept doğrultusunda çalışılabilmektedir.

• Boğaz turları ( yemekli, yemeksiz, kokteyl )

• Adalar turu

• Karadeniz turu

• Yüzme turları

• Gece turları

• Transferler ( hızlı ulaşım amaçlı )

• Özel organizasyonlar (Lazerli evlilik teklifleri ve doğum günü kutlamaları, fasıl, oryantal, kına gecesi, nişan ve düğün organizasyonları )

• Şirket, Bayi, Lansman toplantıları

• Tarihlere özel organizasyonlar(Ramazan ayına özel organizasyonlar, Yeni yıl, Sevgililer günü , 29 Ekim, 23 Nisan…/ Tarihlere özel organizasyonlar kişisel talepler doğrultusunda dönemsel olarak tasarlanmaktadır.)

• Müzik, eğlence ve şovlar (Organizasyon konsepti doğrultusunda djler, fasıl ekipleri, oryantaldans gösterileri, ses sanatçılarından keyifli şarkılar, animatörler ve dans showları ile seyahatler daha da renkli)


Pera Tekneleri, Bireysel hizmetler genel beğeni ve talepler değerlendirilerek belirli bir
standartta hazırlanmaktadır. Bu hizmet standartları, memnuniyet eşiği olarak sabitlenerek tüm hizmet alanlarında kalitenin belirli bir ortalamada tutulması sağlanmaktadır. Ekonomik ve keyifli bir hizmet, Bireysel hizmetlerin ortak parolasıdır. Bireysel müşterileri bu nedenle aldıkları serviste sürpriz yaşamazlar ve sunulan hizmetler arasında standart faklılığı hissetmezler.

Kurumsal Hizmetlerde talepte bulunan kurumun beğeni, istek ve yönelimleri ön plana
çıkmaktadır. Kurumların farklı talepleri yada bütçeleri hizmet standartları üzerinde
belirleyici olmaktadır. Fakat kurumsal taleplerde de bireysel hizmetlerde olduğu gibi belirli bir standartı özenle korumaktadır. Pera Tekneleri kurumsal müşterileri özenle hazırlanmış, titizlikle planlanmış, ideal ve ekonomik hizmeti almaktadırlar. Doğru taleplerini, tecrübe ile birleştirmek, Kurumsal müşterilerimizi sorunsu
Pera Boats
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pera Boats
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Gezi
Yetkili Kişi: Hakan BOSTANCI
Adres: Kamer Hatun Mahallesi Aynalı Çeşme Sokak 2/3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5209613
Web Sitesi: www.peraboats.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pera Boats firma bilgileri. Pera Boats adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pera Boats ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pera Boats firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.