Perem Design

Şirket Hakkında
HIZLI PROTOTİPLEME ÇÖZÜM MERKEZİNE HOŞGELDİNİZ...


PEREM DESIGN - 3B Teknoloji Rehberiniz...

Perem Design; Tasarımcıların, hizmet üretenlerin, mimarların, eğitimcilerin, kısacası kobilerin ve değişik meslek gruplarının kendi tasarım ve projelerini daha az maliyet ve daha kısa süre içinde geliştirmelerine ve aynı zamanda kendi tasarımlarını, hayallerini gerçeğe dönüştürme aşamalarında katkı sağlamaktadır. Hızlı Prototipleme, Tersine Mühendislik Tasarım Teknolojileri ve 3 Boyutlu Bilgisayar Destekli imalat gibi dünya çapındaki yenilikçi Teknolojileri, bu teknolojilerin kesişimi bazında, Ege ve ıç Anadolu Pazariyla tanıştırmada rehberlik yapmaktadır..

Bu anlamda; kobilerin ve tüm meslek gruplarının ihtiyacı olan hızlı prototipleme, tasarım, kalıb model üretimi hizmetlerinin yanında, imalat-yönetim ve Dış Ticaret Danışmanlığı konularında da hizmet vermektedir. Ayrıca hızlı prototipleme konusunda dünya çapında bir çığır açmış, kendini kanıtlamış, Yüksek Teknoloji üssü Contex ürünlerinin de Ege ve İç Anadolu Bölge bayiliğini yapmaktadır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Contex DESIGNmate Cx

Tam Renkli Sistemi hızlı ve uygun maliyette yüksek-çözünürlükte, tam-renkli prototipler üretir. üstün nitelikli mürekkep püskürtmeli yazıcı teknolojisi, net özelliklere, yüksek doğruluğa ve hassas renklere sahip ürünler yaratır, böylece tasarım konseptlerinin fiziksel modellerini neredeyse bitmiş halde çıkarabilirsiniz ve elde edebilirsiniz. Hızlı 3B yüksek-çözünürlük modellerinin basımı, prototipler için daha fazla beklemenize gerek kalmadığı anlamına gelir. Bu eşsiz, 24-bit renkli, 3B basma kabiliyeti, orjinal tasarım verinizi doğru şekilde yansıtan renkli modeller üretir. Renkli modeller, ürün geliştirmede size stratejik avantaj sağlayarak diğer hızlı prototiplerden daha fazla bilgi ifade eder.
İletişim Bilgileri
Firma: Perem Design
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Makinesi
Yetkili Kişi: Sefa ÖZKARDEŞ
Adres: K.Yaka - İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6738271
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.perem.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Perem Design firma bilgileri. Perem Design adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Perem Design ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Perem Design firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.