Perlasofa

Şirket Hakkında
Özel dizayn koltuk takımlarımız deneyimli Türk tasarımcılar tarafından tasarlanıp tüm dünyada bir çok ülkeye ihraç edilmektedir. 1990 yılından beri mobilya sektöründe faaliyette olan markamızın yüzlerce memnun müşterisi vardır ve bu memnuniyeti sürdürebilmek için, bizimle olan alışverişlerinizde teslimattan ürünün kullanımına kadarki tüm süreçleri daha keyifli ve sorunsuz hale getirmek için hala çalışıyoruz.
Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına göre proje bazlı ürünler de üretmekteyiz. Hayallerinizdeki dekorasyonu üretmek için size yardıma hazırız.

Perlasofa
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Perlasofa
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Koltuk
Yetkili Kişi: YUSUF TUNC
Adres: MAHMUDIYE MAH. ERTUGRULGAZI CAD. 5.MOBILYA SOKAK NO:39/A
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 7111442
Web Sitesi: www.perlasofa.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Perlasofa firma bilgileri. Perlasofa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Perlasofa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Perlasofa firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.