Perpa Kurumsal Danışmanlık Ofisi

Şirket Hakkında
Perpa Kurumsal Danışmanlık Ofisi Ulusal ve uluslararası sınai mülkiyet hakları konusunda uzman avukatlar, Türk Patent Enstitüsü marka ve patent siciline kayıtlı marka patent vekilleri ve tecrübeli uzman kadrosuyla siz değerli girişimcilere hizmet veren danışmanlık kuruluşudur. Firmamızın her alandaki yeterli, deneyimli ve uzman kadrosu; sizin adınıza üstlendikleri hizmetin gereklerini, her aşamada sorumluluğun bilincinde olup, günümüz Global pazarında yerinizi en etkin ve verimli bir biçimde korumanızı sağlayacak hizmetleri profesyonelce üstlenmektedir.

Ayrıca malları piyasadan toplatılmakta ve işyerini de ticaretten bir yıl süreyle men edmektedir. Sınai mülkiyet kavramına ve tescil işlemlerine uzak durmanız sizler için çok zor günlerin geleceğinin habercisidir. Piyasaya sürdüğünüz mallarınız acaba ne kadar size ait? Belki de farkında olmadan başkasının tescilli markasını, tasarımını veya patentini kullanıyor olabilirsiniz. Biz Perpa Patent Danışmanlık Ofisi olarak yanınızdayız...

Perpa Kurumsal Danışmanlık Ofisi Marka Tescili, Tasarım Tescili, Patent Tescili, İsim Tescili Kapasite Raporu, Barkod Belgesi, TSE - TSEK Belgesi ISO 9000 - 2001-22000 Belgesi, KOSGEB Kredileri, CE- Kalite Belgelendirme, Sanayi Sicil Belgesi, Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi, Yurt Dışı Teşvik Belgesi, Garanti Belgesi, Sağlık Bakanlığı izin Belgeleri konularında hizmet sunmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Perpa Kurumsal Danışmanlık Ofisi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
Yetkili Kişi: ADEM YAKUT
Adres: PERPA TİCARET MERKEZİ A BLOK KAT:9 NO:1295 OKMEYDANI - ŞİŞLİ / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2220201
Web Sitesi: www.perpapatent.com
Ürünleri
Marka Tescili Tasarım Tescili Patent Tescili İsim Tescili Kapasite Raporu Ekspertiz Raporu Expertiz raporu Barkod Belgesi TSE TSEK Belgesi ISO ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Perpa Kurumsal Danışmanlık firma bilgileri. Perpa Kurumsal Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Perpa Kurumsal Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Perpa Kurumsal Danışmanlık Ofisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.