Pers İç Ve Dış Ticaret

Şirket Hakkında
Pers İç ve Dış Ticaret , genç ve dinamik kadrosuyla pazarlama , ihracat , ithalat ve finansman konularında , yurt içindeki çok sayıda firma ile işbirliği yapmakta ve destek vermektedir.
Pers İç ve Dış Ticaret , yenilikçi ve müşteri odaklı vizyonuyla kendine Türkiye’ de dış ticaretin öncü ve saygın bir kuruluşu olarak yer edinmeyi hedef seçmiştir.
Başta İran olmak üzere bir çok Ortadoğu ülkesinde ve Avrupa ülkelerinde faaliyet göstermekte olup , ticaret hacmini her geçen gün daha da geliştirmektedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pers İç Ve Dış Ticaret
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Simge Andaç
Adres: Zeytinlik Mah. Ray sok. Bakırkoy İş Hanı No 1 / 25 Bakırköy İstanbul Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5706851
Faks: (212) - 5727791
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pers İç Ve firma bilgileri. Pers İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pers İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pers İç Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.