Persia Tour Ve Organizasyon

Şirket Hakkında
Persia Turizm Firması Mart 2013 yılında kurulmuş gayrimenkul, turizm ve VIP ulaşım alanlarında faaliyet gösteren bir şirkettir.Şirketimiz ilk olarak gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermiş daha sonra gelişerek turizm ve VIP ulaşım alanlarında da faaliyet göstermeye başlamış ve her geçen gün biraz daha gelişerek kendini bu alanlarda da ispat etmeye başlamıştır.Müşteri memnuniyetinin ve kaliteli hizmet anlayışının her şeyden önce geldiğine inanan Persia Turizmin tecrübeli çalışanları, bu ilke doğrultusunda ihtiyaçlarınızın tümüne anında cevap verebilmek ve sizlere unutulmaz bir tatil tecrübesi yaşatmak için gerekli tüm hazırlıkları yapmaya günün her saatinde ve anında hazırdır.Ürün ve hizmet planlamasında her zaman müşterilerinin görüşlerinin ışığında yol alan ve her görüşü can kulağı ile dinleyen Persia Turizmin sektörel başarısının temelinde siz değerli müşterilerine verdiği önem yatmaktadır.Şirketimiz deneyimli personeli ile siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.
Genç ve profesyonel kadromuzla…
Müşterilerimize verdiğimiz değerlerle…
Tüm seyahatlerinizde bizimle güven içinde…
Persia Tour Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Persia Tour Ve Organizasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Yurtiçi Tur
Yetkili Kişi: Hasan Tokgöz
Adres: Arapsuyu mahallesi 605. sokak Başaran Sitesi B-blok No:11 KONYAALTI / ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2595159
Web Sitesi: persia-persia@hotmail.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Selekler Çarşısının karşısında olup yeri ve konumu itibariyle kesinlikle kaçırılmayacak bir restoranttır. Devren bölümü taksitlendirilebilir ancak dük...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Persia Tour Ve firma bilgileri. Persia Tour Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Persia Tour Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Persia Tour Ve Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.