Personal Uniform

Şirket Hakkında
Personel Kıyafetlerinde Hizmet alanımız; tasarım ve üretim sürecindeki standart gereksinimlerin karşılanmasından, bir firmanın kurumsal stilinin yaratılmasına değin geniş bir aralığa karşılık gelmektedir.
Tasarım;
İşin görsel boyutu sizinle tasarımcılarımızın ortak çalışması sonucu ortaya çıkmaktadır.Sizin sektörel bilgileriniz ve istekleriniz, bizlerin tasarım ve üretim yeteneğimizin birleşimi sonucu bizlere güvenmeniz işin kalitesini yükseltecektir.
Üretim;
Personal unifom da üretim süreci ürünlerin modelhane bölümünde bedenlere en düzgün şekilde oturması ile başlar. Kumaşların üzerinde gerekli testlerin yapılması ve testlerin tamamlandıktan sonra tüm ayrıntılar üzerinde titizlikle
durularak üretim tamamlanır.
Sektörümüz özel imalata dayalıdır.Sizlere tasarlanan her türlü ürün sizin için özel imal edilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Personal Uniform
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Deniz Hn
Adres: Hurriyet Mah Polat sok 4/1 Şirinevler/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4526898
Web Sitesi: www.personaluniform.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Personal Uniform firma bilgileri. Personal Uniform adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Personal Uniform ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Personal Uniform firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.