Peshtemal Concept

Şirket Hakkında
Üretimde, Avrupa’nın önde gelen dokuma fabrikalarının tercih ettiği, en son teknolojiyle donatılmış makineleri kullanıyoruz. Yurt içi ve yurt dışından gelen talepler doğrultusunda mağaza, promosyon ve otel işletmelerinin jakarlı, armürlü Peştemal-bornoz ihtiyaçlarını karşılarken, toplam satış niteliğimizin %90’ını ihraç etmekteyiz.
2015 yılından beri aylık 3.000 adet bornoz ve 25.000 adet havlu üretim kapasitesi ile müşterilerimizin talep ettiği yüksek kaliteli, her ebat ve renkte Peştemal-bornozu-El Havlusu % 100 pamuk ipliği kullanarak üretiyoruz.
Peshtemal Concept olarak ürünleri; çevrenin korunması ve ekolojiye uygunluk açısından dünya çapında standart bir test ve sertifikalandırma sistemi olan Oeko-Tex standartları tarafından onaylanmıştır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Peshtemal Concept
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Deniz Ay
Adres: Feriköy Mah.çobanoğlu Sokak No:62 Şişli/istanbul/turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2332036
Web Sitesi: www.peshtemalconcept.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Peshtemal Concept firma bilgileri. Peshtemal Concept adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Peshtemal Concept ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Peshtemal Concept firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.