Pia Frucht Gıda Lojistik Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
STEPAC 1992 yılında Kuzey İsrail’de kurulmuştur ve dünya çapında 60’tan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Bizler PIA FRUCHT GIDA olarak STEPAC firmasının Türkiye’deki distribütörlüğünü yapmaktayız. Sizlere ürünlerimiz olan Xtend, Xflow, Xgo ambalajlarımızı tanıtmak isteriz.
Bütün ürünlerimiz sebze ve meyvelerde doğrudan temas için uygundur. BRC IOP, HACCP, ISO 9001, ISO 14001 ve 18001 uyarınca üretilir. STEPAC’ın paketleme çözümleri, modifiye atmosfer (MA), modifiye nem (MH) ve yoğuşma kontrolünün birleşik etkisiyle tazeliği korurlar; bu etki, taze ürünlerin solumasını etkili bir şekilde yavaşlatır, mikrobiyal bozulmayı engeller ve böylece taze ürün tedarik zincirinde kaliteyi koruyarak raf ömrünü uzatır. Yapılan denemeler sonucu STEPACK Ambalajlarının gıdaların raf ömürlerini %50-100 oranında uzattığı gözlemlenmiştir.
Paketlememizi, önerilen sıcaklık aralığında saklanan torbanın içindeki belirli meyve/sebze için en uygun koşulları sağlayacak şekilde hassas bir şekilde tasarlıyoruz.

Pia Frucht Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pia Frucht Gıda Lojistik Ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ambalaj » Gıda Ambalajlama
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Ticaret Diğer
Yetkili Kişi: Fatma Turgut
Adres: Ilıca Mah. Ulupınar Sarıgöl Yolu Küme Evler No: 1/1
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 6544420
Web Sitesi: www.piafrucht.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pia Frucht Gıda firma bilgileri. Pia Frucht Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pia Frucht Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pia Frucht Gıda Lojistik Ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.