Pier Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

Şirket Hakkında
6331 Sayılı yasa kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yetkilendirmesi ile mevzuatın gerektirdiği fiziki ve tıbbi donanıma sahip olan PİER OSGB, bünyesindeki İş yeri Hekimleri, İş Güvenliği Uzmanları, İş yeri Sağlık Personelleri ile İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini kaliteli bir şekilde yerine getirmeyi ilke edinmiştir. Her geçen gün daha fazla istihdam alanı oluşturarak bölge ve ülke ekonomisine katkıda bulunan PİER OSGB; İnsan kaynakları yönetiminden güvenli iş yeri yönetimine kadar her alanda yenilikçi, araştırmacı ve teknolojik gelişmelere uyum sağlamaya yönelik yönetim politikası ile hareket etmektedir. Hizmet verdiği işletmelerde daha sağlıklı ve güvenli çalışma ortamları oluşturarak sektörün önde gelen kurumları arasında bir numara olma yolunda hızla ilerlemektir.Bizleri yetiştirenlerden, yaptığımız işin özünde “ İNSAN “ olmasının verdiği sorumluluğu ve ciddiyeti öğrenerek çıktığımız yolda; “ ÖNCE İNSAN “ bakış açımızdan ödün vermeksizin doğru bilgi, doğru iş ve etik çalışma prensiplerini kendimize ilke edindik. İş Sağlığı ve Güvenliği konusundaki tüm faaliyetlerde; alanında öncü, sektöründe yeri ve iddiası olan, deneyimi, işine saygısı, ciddiyeti ve içtenliği ile fark yaratan insanlar tarafından çözüm ortağı olarak tercih edilmek ve sizlerle daha iyiye ulaşmak en büyük amacımız.
Pier Ortak Sağlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pier Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Diğer
Yetkili Kişi: Umut Yılmaz
Adres: Ataşehir Mahallesi 8258/1 Sok. No:4/b Çiğli - İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3860708
Web Sitesi: http://www.pierosgb.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pier Ortak Sağlık firma bilgileri. Pier Ortak Sağlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pier Ortak Sağlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pier Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-12-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.