Pierrecassi Erkek Giyim Magazaları

Şirket Hakkında
PİERRECASSİ

GİYİNMEK BİR TUTKUDUR GİYDİRMEK BİR SANATTIR.

ORAL TEXTİL SANAYİİ VE TİC.LTD.ŞTİ. ÖZ GEÇMİŞ.




Firmamız 1965 yılında kurulmuştur. Şu anda Genel Müdür Hüseyin URALın İstanbulda çalışma hayatına atılmasıyla firmamızın kurulma aşaması başlamıştır.Hüseyin URAL 1966 yılında İstanbula gelip çeşitli atölyelerde çıraklıkla işe başlayıp usta başılığa kadar yükseldi. 1970 yılında Türkiyenin kendi çapındaki en büyük fason pantolon atölyesini kurarak iş hayatına atıldı. O dönemlerde çeşitli firmalara fason iş dikerek çalıştı. Yanı sıra by ORAL markasıyla kendisine de pantolon üretip pazarlamasını yaparak ticaret hayatındaki işlerini büyüttü.
Zaman ilerledikçe Oral Tekstil piyasanın en tanınan firmalarından biri haline geldi. Kaliteli, kendini aşan, özgün ve moda dünyasını yakından izleyen ürünleri firmamızda imal edip pazarlamaya başladık.O günlerde sektörümüzdeki iş istihdamı daha yüksekti ve ürünlerimize talep daha fazlaydı.

Kendi mağazamızı kurup 1978 yılında Mabeyinci Yokuşu Hasan Şerif Bey İş hanı Beyazıtta bir iş yeri satın aldık ve ilk toptan satış mağazamızı açtık. Mal talebini karşılamak için fason çalışan atölyelere iş diktirmeye başladık Çizgimizi ve kalitemizi artırdıkça daha çok tanındık ve tekstil sektöründe daha güzel bir yer edindik. Bu da firmamıza prestij ve iş olanağı sağladı. Markalarımızı 1980 yılında ilk olarak by ORAL ismi altında tescil ettirip kalitemizi sahiplenmiş olduk. Akabinde bayilikler veri
Pierrecassi Erkek Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pierrecassi Erkek Giyim Magazaları
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Spor Giyim
Yetkili Kişi: recep bey
Adres: türkeli caddesi magbeyinci yokuşu no:22 beyazıt ist.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4582525
Web Sitesi: http://www.pierrecassi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Okul Kıyafeti Türkiyede Bayiilikler Verilecektir.
Türk ve avrupa kolejleri için özel okul kıyafetlerimiz bulunmaktadır bu ürünler için her türlü alım yapacak kişiler bizler ile irtibat kurmaları halin...
Pierrecassi Erkek Giyim Magazaları firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Pierrecassi Erkek Giyim firma bilgileri. Pierrecassi Erkek Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pierrecassi Erkek Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pierrecassi Erkek Giyim Magazaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.