Pilkasan Plastik Ve Metal Kalıpçılık

Şirket Hakkında
Firmamız plastik ve metal enjeksiyon kalıp imalatı yapmak amacıyla 2002 yılında uzman kadro ve yeterli makine parkıyla kurulmuştur. Bu tarihten itibaren müşterilerden gelen talepler doğrultusunda ürün tasarımı, kalıp imalatı ve enjeksiyon baskı hizmetleri ile imalata yönelik mal ve hizmet tedariğinde bulunmaktadır. Tasarım bölümünde: tasarımı yapılan ürün ve kalıplar CAM çıktıları alınarak kalıp imalata hazır edilmektedir. İmalat bölümünde üretilen kalıplar enjeksiyon bölümünde denendikten sonra problemsiz olarak zamanında müşteriye ulaştırılmaktadır.

Enjeksiyon bölümümüzde 7 gün 24 saat süre ile üretici firmaların ihtiyaç duydukları plastik parçaların üretimini ve tedariğini yapmaktayız. Plastik parça üretiminde: otomotiv, elektrikli ev aletleri, elektrik, aydınlatma, kozmetik ve elektronik gibi sektörlerde edindiğimiz tecrübelerle hizmetlerimizi sunmaktayız. Enjeksiyon baskı hizmetlerimizde: kendi ürettiğimiz kalıplar için sınırsız, müşterilerimiz tarafından teslim edilen kalıplar için baskı süresi boyunca garantimiz altındadır. Enjeksiyon baskı esnasında kalıpta oluşabilecek arızalar kalıphane bölümümüzde kısa sürede giderilerek: baskı işleminin aksamadan devam etmesi sağlanır.
Pilkasan Plastik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pilkasan Plastik Ve Metal Kalıpçılık
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Özgür KARACABEY
Adres: Yenidoğan Mh. Karakaş Sk. No:14 / 211 - 212 Bayrampaşa İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5650580
Web Sitesi: www.pilkasan.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pilkasan Plastik Ve firma bilgileri. Pilkasan Plastik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pilkasan Plastik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pilkasan Plastik Ve Metal Kalıpçılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.