Piramit Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
Güvenlik sistemleri konusunda faaliyet gösteren Piramit Bilişim Sistemleri, 2004 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu güne kadar geçen süre içerisinde, sürekli yenilenen çehresi, kaliteye ve hizmet anlayışına vermiş olduğu büyük önem sayesinde konusunda tamamen uzmanlaşmış ve sektörde Türkiye’nin önde gelen kurumları arasındaki yerini almıştır.

Bünyesinde sadece kaliteli bir montaj süreci bulundurmakla yetinmeyen Piramit Bilişim, tasarım faaliyetlerine vermiş olduğu önem ile sektördeki bir çok ilk’e de imzasını atmıştır. Bununla beraber satış ve satış sonrası hizmetler konusunda gösterilen titizlik ile müşteri memnuniyetinin daima en üst düzeyde tutulması Piramit Bilişim yöneticileri ve personelince ilke edinilmiştir.

Piramit Bilişim, güvenlik kameraları, alarm, yangın ve gaz algılama sektöründeki uzun vadeli planlarına uygun olarak yatırımlarına devam etmektedir. Konusunda uzman mühendis, tekniker ve teknisyenlerden oluşan yaklaşık 6 kişilik dinamik bir kadroya sahip olan Piramit Bilişim, hizmet kalitesinden kesinlikle ödün vermeden sektörün kilometre taşlarını dizmeye devam etmektedir.

Piramit Bilişim, sayıları 100’ü aşan; hastaneler, okullar, ticaret merkezleri, fabrikalar, depolar, konutlar ve kamu binaları gibi başarılı uygulamaları ile bölgenin çağdaş dokusuna damgasını vuran yapılara ve tesislere katkıda bulunmuş olmaktan gurur duymaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Piramit Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Gizli Kamera Sistemi
İkincil Sektörü:Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
Yetkili Kişi: Bülent YETER
Adres: PERPA TİC MRK. A BLOK 8.KAT NO:1078 ŞİŞLİ İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2222238
Web Sitesi: www.ipkameralar.org
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Piramit Güvenlik Sistemleri firma bilgileri. Piramit Güvenlik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Piramit Güvenlik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Piramit Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.