Piyano Taşıma Hizmetleri

Şirket Hakkında
Piyano Taşıma Hizmetleri, İstanbul ili Necip Fazıl Mah.Gunay Sokak No:59/A ÜMRANİYE adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Nakliye sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ERSİN AYDIN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
"Sanatsal ürünlerin hassas ve oldukça titiz bir şekilde taşınması gerektiğinin bilinci içerisinde olan firmamız bu konuda her geçen gün kendisini geliştirmekte ve diğer nakliye firmalarının üzerinde hizmet sağlamayı başarmaktadır.​
Hemen hemen tüm nakliyat firmalarının ilan ve web sitelerinde, piyano taşıdıklarına dair içerikler yer almaktadır; ama taşımacılık konusunda deneyimli olmayan kişilerin taşımadığı piyanolarda, mobilya hasarları bir yana, tel kopmalarına hatta rezonans tahtası çatlakları dahi meydana gelmektedir. Bu ve benzeri istenmeyen durumlarla karşılaşmamanız için, piyano taşımacılığında da işinin ehli, şirketimiz ve elemanlarıyla hizmetinizdeyiz."


Piyano taşımada firmamızın işlem sıralaması aşağıdaki gibi olacaktır.

1- Öncelikle sökülmesi gerekli bir yeri var ise sökülmektedir.

2- Özel ambalajlama teknikleri kullanılarak ürün ambalajlanır.

3- Ürünün tüm ambalajlanma işlemleri son bulduktan sonra özel kayışlar giydirilir.

4- Ürünün taşıma işlemi gerçekleştirilir.
İletişim Bilgileri
Firma: Piyano Taşıma Hizmetleri
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: ERSİN AYDIN
Adres: Necip Fazıl Mah.Gunay Sokak No:59/A ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3527142
Web Sitesi: www.piyanohizmetleri.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Piyano Taşıma Hizmetleri firma bilgileri. Piyano Taşıma Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Piyano Taşıma Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Piyano Taşıma Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.