Pizza Craft

Şirket Hakkında
Çankaya’da yer alan Pizza Craft, odun ateşinde İtalyan pizzasının Ankara'daki yeni adresi. Özenle seçilen ve her zaman taze malzemeler kullanılarak hazırlanan pizzalar, çeşitleriyle de Türk damak zevkine hitap ediyor. Menüde İtalyan mutfağına özgü diğer lezzetler de var.

Mart 2016’da Ankara Çankaya'da açılan Pizza Craft, bölgeye odun ateşinde hazırlanan pizzanın lezzetini ve mükemmeliyetini taşıdı. Pizzalarımız Akdeniz mutfağına özgü estetikle, ince hamurda ustalıkla hazırlanıyor. İster Margherita ister mekana özel Craft Pizzayı seçin, Pizza Craft sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Malzemelerimiz özenle taze seçilerek kullanılmaktadır.

Menümüz sadece Pizza ile sınırlı değil, taze olarak hazırlanan makarna, sandviç ve salataları da içerir.

İsterseniz açık mutfağımızda pizzanızın hazırlanışını izleyerek restoranımızda, isterseniz güzel balkonumuzda açık havada pizzanızı yiyin.

Paket servis isterim diyorsanız, bizi 441 41 03 numaralı telefondan arayarak sipariş verebilirsiniz. Gel-al servisimiz de mevcuttur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pizza Craft
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: Zehra Ülger
Adres: R. Tagore Caddesi (eski 4. Cadde) No: 51/11 Yıldız-çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4414103
Web Sitesi: http://www.pizzacraft.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pizza Craft firma bilgileri. Pizza Craft adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pizza Craft ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pizza Craft firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.